CCW’16 steelt punten bij Heeten

Wilp- CCW heeft ook z’n tweede wedstrijd in deze competitie met een driepunter afgesloten, en mag daar echt de handjes bij dichtknijpen. In de wedstrijd die al om 13.00 uur werd afgetrapt waren de eerste 10 minuten duidelijk voor de thuisclub, met name via rechtervleugel ging veel dreiging vanuit.

Na deze periode kwam CCW beduidend beter in het spel, voetballend gezien liet het bij vlagen ook goed zien waar toe het in staat is. Na al enkele kleine mogelijkheden was het na een klein halfuur Luuk de Haan die op de goede plek stond na weer een goede aanval toen een inzet door Heeten doelman Ruben Tepperink nog gekeerd kon worden en hij beheerst binnen kon schieten, 0-1. Ook na dit doelpunt bleef CCW heel behoorlijk voetballen, maar waren de tegenstoten van de thuisclub ook zeker niet ongevaarlijk en mocht het doelman Jochem van Ruth danken dat het met een 1-0 voorsprong de rust in ging. De tweede helft een heel ander spelbeeld, CCW kwam er voetballend niet echt meer aan te pas, zonder dat de thuisclub echt grote kansen kreeg, maar was het wachten toch ook wel op de aansluitingstreffer. Het duurde echter tot de 83 minuut eer deze viel, nadat de verdediging werd uitgespeeld en Kell Lokate de op dat moment dik verdiende binnenschoot. Hierna werd het nog billenknijpen voor de ploeg. In de derde minuut van de toegevoegde tijd mocht CCW bij een van de nog spaarzame uitvallen nog een hoekschop nemen, en deze werd op een fantastische manier met zijn chocolade door Luuk de Haan binnen geschoten, 1-2. Niet lang hierna vond de scheidsrechter het genoeg geweest, en was de opluchting bijzonder groot dat de overwinning over de streep werd getrokken, en beleeft de ploeg een prima start met zes uit twee.

Volgende week wacht weer nieuwe uitdaging wanneer Turkse Kracht Deventer op bezoek komt in Wilp.