CCW’16 ten onder tegen Turkse Kracht

Wilp- CCW heeft zondagmiddag in een oervervelende wedstrijd het onderspit moeten delven tegen Turkse Kracht, en dat was voetballend gezien niet onverdiend, alleen de manier waarop maar beter niet te veel over te schrijven. CCW had pech dat vlak voor de wedstrijd bleek dat clubtopscoorder Luuk de Haan niet fit genoeg was om te starten, en dat is toch een fikse aderlating.

Zoals al geschreven was de eerste helft absoluut voor de gasten uit Deventer, die halverwege eerste helft ook verdiend op voorsprong kwamen toe na een goede aanval via de vleugel Ogun Oztruk simpel kon binnentikken, 0-1. Turkse Kracht bleef hierna ook beter, niet alleen qua voetbal, maar zeker ook met alles en nog wat voetbal kijken zeker niet leuk maakt, getuige ook wel het totaal van negen gele kaarten, waarvan de twee voor de thuisclub en zeven voor de gasten, verdeeld over de gehele wedstrijd

Ook na de rust bleef Turkse Kracht de eerste fase het betere van het spel houden, en kwam z’n twintig minuten voor tijd ook op 0-2 met een uitstekend doelpunt van Oguzhan Sahin. In middels werd het zeker niet leuker binnen de lijnen, en dat is iets waar zeker de Wilpse jongens niet tegen opgewassen zijn. Zo’n tien minuten voor het verstrijken van de officiële tijd was het koud ingevallen speler van Turkse Kracht die binnen drie minuten tweemaal de gele kreeg voorgeschoten en dus gelijk met rood weer kon vertrekken. Direct na dit veldverwijs was het Ruben de Haan die voor de thuisploeg wat terug kon doen, 1-2. Ondanks de numerieke meerderheid en de bijna vijftien minuten toegevoegde tijd was CCW absoluut niet bij machte om het de gasten uit Deventer echt moeilijk te maken en floot ruim na vieren de uitstekend leidende scheidsrechter Willems uit Zeewolde af en gingen de punten niet onterecht mee naar Deventer.

Deze zondag maar gauw vergeten en volgende week nieuwe ronde, nieuwe kansen wanneer CCW’16 op bezoek gaat bij de koploper na vandaag, het Luttenbergse SDOL.