LHC DS1 – Voorwaarts DS1 26-27

Twello- Afgelopen zondag hadden we een wedstrijd tegen LHC in Lemelerveld. Door de goede wedstrijd van vorige week, gingen we deze wedstrijd in met vol vertrouwen. We kwamen goed uit de startblokken.

De dekking stond goed en er werden mooie aanvallen gespeeld. Na 8 minuten spelen stond het 3-6 in ons voordeel. Helaas wisten wij dit niet vast te houden, waardoor LHC met 12-10 voor kwam te staan. Door doelpunten van Aniek, Isabel en Nikki wisten we voor rust nog wel terug te komen. We gingen rusten met een stand van 13-13.

Net als de eerste helft, begonnen we ook weer erg sterk aan de tweede helft. We kwamen weer met 3 doelpunten verschil voor. Helaas wisten we die voorsprong ook nu niet vast te houden. Na zes minuten spelen in de tweede helft scoorde LHC de 17-16, wat voor hen de voorsprong betekende. Gelukkig begonnen wij op dat moment ook weer met scoren, via onder andere Lisa en Bo. Onze keepster Brigitte had in deze spannende fase van de wedstrijd een aantal uitstekende reddingen in huis. Met nog tien minuten te spelen, stond er een gelijke stand 23-23 op het scorebord. De laatste paar minuten van de wedstrijd, bleef het zeer gelijk op gaan tussen beide teams. Anderhalve minuut voor tijd scoorde Isabel de 25-26 voor ons. Helaas kregen we daarna een penalty tegen, waardoor het weer gelijk werd. De laatste minuut van de wedstrijd was zenuwslopend, maar gelukkig wist Nikki met nog tien seconden op de klok nog de 26-27 te scoren. LHC had geen tijd meer voor een aanval, waardoor wij de 2 punten weer binnen hebben weten te slepen. Volgende week spelen we weer een uitwedstrijd op zondag. Dit keer tegen Kwiek DS3 in Raalte. We zien jullie daar graag om 11:05. Doelpunten: Aniek Koers 2, Bo Linthorst 3, Isabel te Wierik 4, Lisa Zwienenbarg 5, Merle Kolkman 1, Nikki Teunissen 8, Romy ten Cate 4.