SDOL te sterk voor Voorwaarts

Twello- Donderdag was een pittige wedstrijd waarin wij steken hebben laten vallen. In de rust hebben we dit geprobeerd om te draaien en terug te komen. Dit lukte eerst goed, maar konden we helaas niet vasthouden. De eindstand was uiteindelijk 26-20.

Ondanks de doordeweekse nederlaag stonden wij weer met goede moed aan de start voor de tweede wedstrijd van deze week. Het doel was beleving hebben. Vanaf het eerste moment hebben wij geprobeerd om dat samen op te pakken. Dat ging erg goed. We begonnen sterk en kwamen door doelpunten van Nikki en Aniek al snel op een 5-0 voorsprong. Nikki kreeg vleugels, zij bereidde met 3 doelpunten de voorsprong namelijk nog verder uit tot 8-2. Daarna volgen een paar mindere minuten van ons. SDOL wist vier keer achter elkaar te scoren. Ondanks dat bleven wij elkaar aanmoedigen en zorgden wij voor een fijne sfeer in en naast het veld. Isabel ging er twee keer snel vandoor waardoor het verschil weer 4 werd. Dit verschil wisten we tot aan de rust te behouden.

SDOL kwam sterk uit de kleedkamer. Wederom met een serie van vier doelpunten op rij. Dit was een wat lastigere fase voor ons, maar we konden ons wel weer herpakken. Hierna volgden wij namelijk met een serie van 4 doelpunten onder andere van Isabel en van Patricia. Toen liepen wij steeds verder uit. Lisa schoot er een paar van afstand mooi in en Bo werd nog een keer aangespeeld op de cirkel waardoor zij ook kon scoren. Toen brak er een hele snelle fase in de wedstrijd aan. Wij veroverden een paar keer goed de bal en konden snel naar voren. Hierdoor konden wij meerdere keren scoren uit een break of een snelle tegen aanval. Daardoor liepen wij uit naar 36-24. De laatste fase van de wedstrijd was een stuk rustiger. Beide kanten op werd er nog gescoord. Ongeveer 5 minuten voor tijd mocht Tessel Kolkman haar debuut maken met nog een mooie actie die helaas net niet tot een doelpunt leidde. Uiteindelijk was na 60 minuten spelen de stand 38-28. Een hele goede wedstrijd van onze kant met dus twee punten in de pocket. Hopelijk nemen we de flow van deze wedstrijd mee naar volgende week. Dan spelen we op zondag om 12.20 in Luttenberg tegen het eerste van LHC.

Doelpunten: Aniek 4x, Bo 4x, Isabel 6x, Lisa 8x, Merle 1x, Nikki 11x, Patricia 4x.