VOORST WINT MET SPEELS GEMAK VAN VAASSEN

Voorst- Na een vernederende 4-1 nederlaag tegen Eendracht Arnhem, kwam zondag Vaassen op bezoek. Beide teams stonden na 2 wedstrijden nog met 0 punten.

Voorst begon sterk aan de wedstrijd en kwam al snel op voorsprong. Simon Wijtenhorst kon op aangeven van Bram Bleumink rustig binnen schieten…1-0! Voorst bleef bedrijvig en zat er kort op. De 2-0 kwam 10 minuten later. De uitstekend spelende Niek te Kampe bediende Julian Heijmensen, die op zijn beurt een afgemeten voorzet op Bram Bleumink gaf. Die bedacht zich niet en schoot keurig diagonaal raak. Vaassen kwam in de 29e minuut op 2-1. Door een overtreding kon de aanvoerder van Vaassen door en gaf een afgemeten voorzet op de spits die netjes afrondde. Voorst werd dit keer niet van hen à propos gebracht en bleef stoïcijns in het drukzetten en aanvallen. Vlak voor rust was het wederom Simon die verwoestend hard raak schoot met zijn linkervoet. 3-1!!!

De 2e helft hetzelfde spelbeeld! Voorst in de aanval, al lag het niveau wat lager dan de eerste helft. De 4-1 viel al snel en daarmee het verzet van Vaassen ook. Simon met de assist op Julian Heijmensen die de bal leek te verspelen maar de bal nog net wist binnen te schieten. Voorst liep verder uit naar een 7-1 overwinning. De resterende 3 doelpunten werden allemaal gemaakt door Bram Bleumink. Een zeer welkome en mooie overwinning. Volgende week de uitwedstrijd tegen angstgegner Wissel.